GRATIS VERZENDING VANAF €40,-*

Powered by HuraTips.Com

Dit zijn dé babykamer trends voor 2023

Dit zijn dé babykamer trends voor 2023

Is er een kindje op komst? Dan heb je vast al nagedacht over de kinderkamer. Niet zo gek, veel aanstaande ouders kunnen niet wachten met het inrichten van de kinderkamer. Maar wat zijn nou eigenlijk de trends voor aankomend jaar? Wij hebben er een aantal gespot en delen deze graag met je!

Oud & opnieuw

Laten we beginnen bij misschien wel de meest opvallende trend van dit jaar, vintage. Geen rare trend want we zien deze trend al langer voorbijkomen in de interieur wereld. Toch is het voor de kinderkamer iets nieuws. Veel aanstaande ouders kozen er jarenlang voor om zo veel mogelijk nieuw te kopen. Alles moest tot in de puntjes perfect zijn en je toekomstige lieveling mag natuurlijk niks te kort komen. Maar wie zegt dat gebruikte meubels niet perfect kunnen zijn? We zien langzaam een verschuiving plaatsvinden. Het opnieuw stijlen van oude meubels, het opknappen of een likje verf doet het goed in de kinderkamer! De vintage meubels zijn onwijs leuk te combineren met leuke babykamer decoratie. Ook als je twee linkerhanden hebt, of gewoon niet zo houdt van het opknappen van oude meubels, kun je met de juiste decoratie een hele fijne vintage look creëren.

Rotan in alle vormen en maten

Dit brengt ons meteen bij de volgende trend, namelijk: rotan! Dit is precies een materiaal dat goed past bij de vintage trend, je kunt vintage rotan items scoren maar ook nieuwe items. Tegenwoordig vind je overal geweldige rotan decoratie, wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige rotan spiegel met berenoortjes? Dit wil je toch in je babykamer?!

Gezellige beestenboel

En zo hoppen we door naar nog een nieuwe trend en deze heeft alles te maken met dieren. De hierboven genoemde rotan spiegel met berenoortjes is een goed voorbeeld. Maar ook dierenbehang, een dieren kindertapijt en wanddecoratie doen het goed. Wat je ook wilt aanschaffen, alles kan tegenwoordig in een leuk dierenjasje worden gegoten.

Organische vormen

Terug uit de jaren 70 maar dan in een modern jasje. De organische vormen. Je vindt ze tegenwoordig overal terug. Een spiegel in een speelse organische vorm boven de commode, hoogpolig kleed op de grond of misschien wel een hele bijzondere lamp in een vrolijk kleurtje. Tip van ons! Combineer alle verschillende organische vormen met elkaar tot een speels geheel. Wij zijn fan van deze trend!   

Altijd warme voetjes

Tegenwoordig heb je veel keuze als het gaat om kinderkamer kleden. Ze zijn populairder dan ooit en in veel verschillende kleuren, vormen en formaten te verkrijgen. Zo zien we veel ronde kinderkamer tapijten, zoals ons abc-tapijt. Een heel geschikt vloerkleed voor kinderen en ook nog eens leerzaam! Een echte win-win. Daarnaast zien we ook steeds meer specifieke vormen. Zo hebben wij een mooi Nijntje vloerkleed en zelfs een vloedkleed in de vorm van een ijsje. Wauw!

Een beetje kleur maakt alles leuker

Hierboven hebben we een aantal specifieke trends benoemd maar ook de trends op het gebied van kleur kunnen niet onbesproken blijven. Deze trends veranderen gedurende de tijd. Wat er op dit moment hip is? Dat kunnen wij je natuurlijk vertellen.

We zien momenteel veel groen tinten! We zien dat deze groene tinten veel worden gecombineerd met oudroze, wat ook weer prachtig staat met rotan! Ook de okergele accenten zien we veel terugkomen en vergeet de zwarte meubels met gouden accessoires niet. Chique en luxe, een uitstraling die op dit moment ook erg populair is.

Ben jij ook fan van deze trends? Laat ons via onze socials weten wat jouw favoriete trend is of stuur een foto van de kamer van je kleintje, wie weet posten wij ‘m in onze stories! Ben je nou vooral op zoek naar leuke accessoires of leuke aankleding voor de kinderkamer? Dan ben je ook bij Benni & Ninni aan het juiste adres. Wat dacht je van dit te leuke letterbord?! En deze populaire babykamer slinger maakt van elke kinderkamer een feestje!