GRATIS VERZENDING VANAF €40,-*

Powered by HuraTips.Com

De leukste ideeën voor een gender reveal

De leukste ideeën voor een gender reveal

Je bent zwanger en klaar om het de wereld te laten weten. Je hebt Pinterest doorgespit en bent overspoeld met alle leuke activiteiten die je kunt doen rondom je zwangerschap. Je hebt besloten dat je wilt gaan voor een gender reveal party, een leuke manier om je vrienden en familie het geslacht van je kleintje te laten weten (óf er zelf achter te komen). Het geslacht van je baby kom je te weten bij de 20-wekenecho. Kan je niet zo lang wachten of wil je het geslacht al eerder weten? Dan kan je vanaf 16 weken een pretecho met geslachtsbepaling doen.

Een gender revael is meteen ook een goed excuus voor een feestje! Inspiratie nodig voor een onvergetelijke gender reveal? Dan zit je hier helemaal goed!

Er zijn zoveel leuke manieren om het geslacht van je baby te onthullen, dat het moeilijk kan zijn om er maar één te kiezen. Gender reveals zijn populairder dan ooit tevoren, dus je bent niet de enige die een keer iets anders wil dan kijken naar hoe er roze of blauwe poeder uit een kartonnen doos explodeert. Dat moet nóg leuker kunnen, toch?!

De leukste ideeën voor een onvergetelijke gender reveal party

  1. Team boy or girl. Verzamel je vrienden en familie bij elkaar en laat ze door roze of blauwe kleding te dragen kiezen voor team boy of team girl. Zo weet je na de bekendmaking van het geslacht van je kindje wie een goed voorgevoel had.
  1. Gender reveal ballonnen. Verzamel je vrienden en familie bij elkaar en laat iedereen een ballon in roze of blauwe kleur kiezen. Zo zie je wat de voorspelling van de mensen om jullie heen is. Vervolgens pak je de grote ballon die je samen met je partner vasthoudt. Je kunt samen met je partner of het gehele gezelschap aftellen en wanneer jullie de ballonnen laten knallen komt daar de ‘juiste’ kleur uit. Zo weet iedereen wat het geslacht van jouw kleintje gaat worden. Het gezelschap laat hun ballonnen los, zo ziet iedereen in jullie omgeving dat er een gender reveal heeft plaats gevonden. Dit is ook leuk als je zelf nog niet weet wat het gaat worden.
  1. Gender reveaul video. Laat iedereen die is uitgenodigd voor de gender reveal party van tevoren een video opnemen waarin ze vertellen wat zij denken dat het geslacht van de kleine gaat worden. Monteer deze video met op het einde een mooie onthulling van het daadwerkelijke geslacht. Als het tijd is voor de onthulling, speel je de video af en kijk je hoeveel mensen het goed hebben geraden. Een lach (en een traan) gegarandeerd!
  1. Gender reveal taart. Maak het geslacht bekend met een gender reveal taart. Vul de taart met roze of blauwe vulling. Mocht je het geslacht zelf nog niet willen weten kun je dit uiteraard door iemand anders laten doen.

Wil je het nog specialer maken ga dan voor gender reveal cupcakes. Iedere gast krijgt een cupcake en in één van de cupcakes zit een kleurtje verstopt. Dit is ook leuk om te doen als je het geslacht zelf nog niet weet. Iedereen neemt dan tegelijkertijd een hap en degene met de gekleurde vulling kan bekendmaken wat het geslacht van jouw kleine wonder is!

Gender reveal ideeën wanneer je geen feestje wilt geven

  1. Een echo met een strikje. Voorzie de echo van een roze strikje op het hoofdje bij een meisje of een blauw strikje om het nekje van een jongen. Deze echo kun je laten zien aan vrienden/familie om het geslacht van je kindje bekend te maken!
  1. Gender reveal kraskaarten. Gender zijn ook een hele originele manier om aan vrienden en familie duidelijk te maken wat het geslacht van jouw kleinte zal worden. Laat kaartjes maken en bedek deze zelf met bijvoorbeeld zilveren acrylverf gemengd met afwasmiddel. Bedek datgene wat jij wilt bedekken op het kaartje zodat vrienden en familie dit open kunnen krassen. Mocht je dit willen doen op een feestje dan kun je natuurlijk ook iedereen tegelijk laten krassen.

Cadeau-ideeën voor een Gender Reveal Party

Ben je zelf niet zwanger maar ga jij wel binnenkort naar een gender reveal, dan is het leuk om een kleinigheidje mee te nemen. Maar wat is een geschikt cadeau als je niet weet wat het geslacht is. Wij hebben een aantal opties voor je verzameld. 

  1. Babyzus letterbord maan met witte letters. Dit letterbord is een hele leuke optie en past in elke babykamer. Het letterbord is makkelijk aan te passen, uniek en persoonlijk. 
  1. Marlies van Soden Luxe baby voetafdruk. Dit is een uniek en persoonlijk cadeautje om te geven. De aanstaande ouders zullen nog even moeten wachten voor ze het cadeautje kunnen gebruiken maar kunnen zodra de baby er is een blijvende voetafdruk van hun kleintje maken. Iets wat niemand hen meer afpakt.
  1. WubbaNub speenknuffel, dit is een absolute must voor alle baby’s en ook nog eens heel geschikt om te geven als je het geslacht nog niet weet.

Of het nou de gender reveal voor je eigen baby is of voor een ander. Wij hopen dat we je genoeg inspiratie hebben gegeven voor een onvergetelijke gender reveal party!