GRATIS VERZENDING VANAF €40,-*

Powered by HuraTips.Com

Laat de lentekriebels maar komen

Laat de lentekriebels maar komen

De lente staat voor de deur en de zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent dat het tijd is om te kijken naar de kindertrends van 2023! Waar moeten we dit voorjaar op letten en wat gaan we veel zien? Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends op het gebied van speelgoed en kleding of zoekt naar activiteiten om te doen met je kleintje, we hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet!

De comeback van het buitenspelen

Met de lente voor de deur ben je vast al op zoek naar leuke dingen om te doen met jou kleintje(s). De trend die we zien en waar wij allemaal stiekem heel erg blij van worden: buitenspelen! De IPad en televisieschermen laten we deze zomer ver achter ons! Na jaren van lockdowns en beperkingen is het geen verrassing dat kinderen er nu meer dan ooit van genieten om lekker buiten te spelen. We verwachten dat deze trend zich in de loop van 2023 zal voortzetten en uitbreiden. Dus, het is tijd om de speeltuin, het park of het strand op te zoeken! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of strandspeelgoed, er is genoeg buitenspeelgoed om uit te kiezen. En wie weet, misschien kom je wel iets tegen waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Interactief speelgoed

Als het aankomt op speelgoed dan zien we de trend van het afgelopen jaar verder door ontwikkelen. Kinderen vinden het geweldig om te spelen met speelgoed dat reageert op hun aanrakingen en bewegingen. Denk bijvoorbeeld aan muziek knuffels, slimme poppen of zelfs een interactieve speelmat. Deze speeltjes zijn niet alleen leuk, maar stimuleren ook de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden, zoals motoriek, taalontwikkeling en sociale vaardigheden. Daar worden alle ouders toch blij van!? Dus als je op zoek bent naar een speeltje dat zowel leuk als leerzaam is, dan is interactief speelgoed iets om in de gaten te houden dit jaar.

Onmisbare kledingtrends voor jouw kleintje

Wat betreft kinderkleding trends voor de lente van 2023, zien we veel kleur! Felle kleuren zoals geel, roze en oranje zijn helemaal hot! Ook zien we steeds meer oversized kledingstukken voor kinderen, zoals grote truien en stoere jacks! Erg leuk én handig, combineer je favoriete broek met gezellige tops & T-shirts en voeg wanneer het nodig is een lekker oversized laagje toe. Dan steelt jouw kleintje zeker de show!

Prints en patronen

Bloemenprints en -patronen zijn de ultieme lenteklassiekers en zullen ook in 2023 nog steeds populair zijn in kinderkleding. Van grote rozen tot kleine madeliefjes, bloemen zullen te vinden zijn op alle kledingstukken, van jurken tot broeken en shirts. Naast bloemenprints zullen ook andere printjes niet in de rekken ontbreken, zoals strepen, stippen en geometrische vormen. En nee, we zijn ze niet vergeten, de dierenprints! Deze zijn ‘never out of style’. Vergeet niet dat combineren ook helemaal is toegestaan, een stoere panterprint broek met een bloemetjes topje? Ga ervoor, het kan allemaal. Daar worden we heel vrolijk van!

Duurzaamheid een belangrijke trend voor 2023

Iets wat we terug zien komen in alle trends is duurzaamheid. Geen nieuws voor velen van ons. We zien duurzame materialen terugkomen in kleding. We zien daarnaast veel duurzaam speelgoed op de markt komen en zelfs als het gaat om verzorging is duurzaamheid een belangrijk thema! Merken die zich richten op duurzaamheid en ethische productie zullen in 2023 waarschijnlijk nog populairder worden. Iets om in de gaten te houden dus…

Met al deze leuke trends voor kinderen, wordt het een zomer vol plezier en avontuur. Of je nu buiten speelt, interactief speelgoed ontdekt of gaat voor een nieuwe zomerse garderobe, er is genoeg om naar uit te kijken. Wij hopen dat deze blog jou heeft geïnspireerd om extra te genieten van alles wat deze lente te bieden heeft!