GRATIS VERZENDING VANAF €40,-*

Powered by HuraTips.Com

Met deze traktaties steelt jouw kleintje de show

Met deze traktaties steelt jouw kleintje de show

Je kleintje is jarig, tijd voor een feestje! Vriendjes en familie zijn uitgenodigd en misschien heb je zelfs al een leuk thema bedacht voor het feestje. Er zijn veel dingen waar je aan moet denken als je kleintje jarig is. Zo ook de traktatie, voor de kinderopvang of misschien zelfs al in de klas. Dan wil je natuurlijk wel dat jouw kleintje de show steelt met zijn of haar traktatie. Dus, op zoek naar een traktatie idee? Lees dan snel verder!  

Er zijn talloze traktatie ideeën die je kunt bedenken om jouw kleintje en zijn of haar vriendjes te verassen. Naast een traktatie voor een verjaardag zijn de volgende opties ook erg geschikt om als traktatie in te zetten na bijvoorbeeld de avondvierdaagse of andere feestelijke momenten! Met deze traktatie ideeën is trakteren leuker dan ooit!

Leuke traktaties voor jouw kleintje

Op de verjaardag van je kind wil jij waarschijnlijk flink uitpakken, maar ook na de avondvierdaagse heeft jouw kleintje zeker wel een originele traktatie verdiend! Ga je voor een leuke, gezonde traktatie of mag het wat jou betreft wel zoeter zijn? Dat is natuurlijk het eerste dilemma. Een gezonde fruitspies of toch zoete snoepjes? Wij hebben zowel gezonde als zoete opties voor je op een rijtje gezet. Het kan allemaal!

  1. Cupcake-ijsjes

Je leest het goed, cupcake-ijsjes. Maak cupcakes in ijshoorntjes en versier deze vervolgens met slagroom en snoepjes, smarties, spikkels, wat je maar wilt. Deze traktatie ziet er feestelijk uit en valt gegarandeerd in de smaak bij jonge kinderen.

  1. Poffertjes 2.0

Maak kleine poffertjes en doe deze in een cupcakevorm. Voeg wat poedersuiker en eventueel boter toe en je bent klaar. Supermakkelijk, heel erg lekker en super feestelijk!

  1. Gezonde snoepjes

Ja, het kan echt. Gezonde snoepjes, een gewilde traktatie op dit moment. Je kunt snoepjes maken van fruitpuree met agar agar (een plantaardig bindmiddel). Giet de snoepjes in verschillende vormpjes zoals hartjes, sterretjes of diertjes. Mix alles door elkaar en doe het in een leuk zakje of bakje! Klaar om uitgedeeld te worden.

  1. Appel monstertjes

Grrrr… Geen enge monsters maar gezonde monsters! Heel leuk en origineel als je wilt gaan voor een gezonde traktatie. Snij een gleuf uit een kwartje van een appel, doe daar wat pindakaas (of een ander smeersel) in, maak tandjes met pitjes of zaadjes en gebruik een plakje aardbei als tong. Plak er als laatste nog op en je bent klaar. Monsterlijk lekker!

  1. Patatje cake

Bak een cake en snij daar dunne reepjes uit. Doe deze vervolgens in een patat bakje en vul het sausvakje met slagroom en/of jam. Zo lijkt het net een echt patatje maar dan net even anders.

  1. Race bananen

Wil je een gezonde traktatie die vooral heel weinig moeite kost? Dat kan. Trakteer een banaan. Teken met een dikke zwarte stift een weg op de banaan. Plak op de ene kant een klein speelgoedautootje en plaats een vlaggetje aan de andere kant. Voilà, je hebt een makkelijke én leuke traktatie (extra leuk in het F1 seizoen)!

Dus, of je nou op zoek bent naar een avondvierdaagse traktatie idee, verjaardags traktaties of een traktatie voor een ander feestelijk moment. Of je nou iets origineels wilt of vooral gaat voor gemak. Het belangrijkste is dat de traktatie lekker is en er feestelijk uit ziet. Succes met kiezen uit al deze leuke traktaties. Voor je het weet steelt jouw kleintje de show met zijn of haar traktatie!